miercuri, 15 ianuarie 2014

Oferta servicii consiliere, proiectare si constructie iazuri si lacuri

Consultanta in proiectare, constructie si mentenanta iazurilor si lacurilor
 • Doriti sa construiti un iaz, lac, piscina naturala sau un bazin tehnic? 
 • Doriti sa va echipati iazul existent cu instalatii corespunzatoare si eficiente?
 • Doriti sa ameliorati performanta iazului Dvs.
 • Doriti asistenta in rezolvarea unor probleme sezoniere?

Va stam la dispozitie cu placere, oferindu-va consultanta specializata
Puteti evita astfel neplaceri datorate proiectarii si/sau executiei defectuoase, cheltuieli inutile cu instalatii improprii, cu costuri mari de intretinere, neplaceri frecvente.

Avand in portofoliu cea mai vasta experienta in domeniu din Romania, cu sute de proiecte in toata tara, totalizant zeci de hectare de iazuri izolate si sute de sisteme de pompare si filtrare montate, nici o provocare nu reprezinta problema.

Va asteptam sa ne contactati prin email, printr-un simplu reply, prin comentariu pe acest post cu adresa dvs de mail, nr de telefon si natura cererii, sau prin telefon, la 0722500952.

Mesajul dvs nu va fi postat, ramanand confidential! 

6 comentarii:

 1. una ziua.
  As dori cateva informatii in legatura cu piscinele naturale.
  Mi-ati putea da un pret estimativ pentru o piscina cu suprafata de inot de 6-7 metri lungime si 3 metri latime?
  Ma puteti contacta pe adresa de email dgarofeanu@hotmail.com

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna ziua! As dori sa stiu cat costa la cheie un iaz pentru acumulare apa irigatii (lei/m3 sau euro/m3). Ma puteti contacta la urmatoarea adresa de email: andreea.bogdan@altiusfotovoltaic.ro. Astept un raspuns cat mai repede posibil.

  RăspundețiȘtergere
 3. salut, ma intereseaza sa pun membrana la un iaz in forma de L 15m lungime pe 6m latime latura mare si latura mica 12m cu 5m. cat m-ar costa membrana cea mai ieftina si cat manopera... va multumesc !
  strapazan2005@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pretul foliei Pvc incepe de La cca 12 ron/m2 iar cel ak membranei de cauciuc epdm intre 35-70ron, in funcție de grosime. Calculati si cu geotextila de protecție ce are un pret cuprins între 3-7ron, în funcție de grosimea necesară. La dimensiunea solicitată vă recomand doar membrană de cauciuc, investiția în folie Pvc este viabilă doar dacă o doriti pe termen scurt, cauciucul fiind net superior din toate punctele de vedere.
   Forma in L este destul de nefericită deoarece necesită mult material, în plus este nevoie si de îmbinarea acestora, adică consum inutil de material, consumabile, manoperă de specialist, totul la un raport de mateial / volum util ineficient

   Ștergere
 4. Razvan Costea9 mai 2016, 12:30

  Buna ziua.
  VA rog sa imi furnizati o adresa de e-mail pentru a va trimite datele bazinului meu.Sunt interesat de folie PVC.Va multumesc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Orlovszki@gmail.com este adresa mea. Aștept mesajul dvs

   Ștergere

Informatiile de mai sus sunt pentru iubitorii de apa si natura.
Acest blog contine cea mai vasta baza de date si informatii tematice legate de iazuri naturale, piscine naturale, bazine, hidroizolatii si alte constructii acvatice
Opinia Dvs este importanta pentru noi.