vineri, 13 august 2010

Aspiratorul de iazuri



intrebare:
AS DORI MAI MULTE INFORMATII DESPRE UN ASPIRATOR - VACUPOND CLEANER - DE CURATARE A UNUI IAZ, PE CARE INTENTIONEZ SA-L FOLOSESC PT. CURATAREA UNEI PISCINE. ACELEASI INFORMATII LE DORESC SI DESPRE CELALALT DISPOZITIV DE CURATARE - CLEAN MAGIC. CARE CREDETI CA AR FI MAI INDICAT PENTRU CURATAREA UNEI PISCINE?

Raspuns:
Referitor la aspiratorul de iazuri, pot sa va afirm, ca aceasta functioneaza mult mai bine utilizat la
piscine. Iazurile ornate cu pietre fac practic imposibila utilizarea eficienta a aspiratorului.

Lucrul este migalos si rezultatul este mai degraba tulburarea apei prin rascolirea sedimentelor. Fundurile de iaz sau de piscine drepte pot fi, insa, decolmatate cu capul lat al aspiratorului. In general utilizarea aspiratorului este destul de greoaie si dureaza mult timp, avand in vedere ca aspiratorul se opreste de fiecare data cand recipientul sau, de cca 10-15 litri, se umple. Acesta se datoreaza faptului ca descarcarea apei din recipient este posibila doar cu motorul oprit, supapa de refulare fiind inchis din cauza vacuumului produs de aspirator.



Referitor la Clean Magic - idea este buna - se racordeaza pur si simplu la un furtun de apa, iar jetul de apa ascendent din capul aspiratorului produce un vacuum ce ar trebui sa ridice sedimentele de la fund. Problema este ca apa absorbita este trecuta printr-o plasa si aceasta nu filtreaza nicicum sedimentele fine - namolul - decantate. Rezultatul este mai degraba un cosmar. Asa ca va recomand sa evitati aceasta solutie. Si daca nu uit, voi delista acest produs din webshopul nostru, pentru a nu mai crea confuzii si deziluzii.
Daca, totusi, se doreste un aspirator profesional, atunci trebuie cautat produsul potrivit.

Noi folosim un Tornado - mama aspiratoarelor de iaz- care poate fi utilizat cu succes in lacuri si piscine / iazuri de inot mari cu succes. Este un instrument scump, enorm, puternic dar foarte eficient.
vizitati situl producatorului: click aici

Nu recomandam pt iazurile mici, puterea acestui aspirator este atat de mare ca seaca apa dintr-un iaz mic inainte de a termina cu aspirarea.
Pentru iazuri mai mici recomandam, spre exemplu: ORKAN sau MONSUN click aici

Daca va decideti asupra necesitatii utilizarii unui aspirator, apelati cu incredere la noi, ca sa va putem recomanda produsul potrivit.
info@lac.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile de mai sus sunt pentru iubitorii de apa si natura.
Acest blog contine cea mai vasta baza de date si informatii tematice legate de iazuri naturale, piscine naturale, bazine, hidroizolatii si alte constructii acvatice
Opinia Dvs este importanta pentru noi.